Nieuws

["error","Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 17-Jul-18 00:00:00 PDT. The current time is Friday, 03-Jul-20 02:47:07 PDT."]
2 weeks ago

Op de Bommelzolder worden geen beelden omvergetrokken. Integendeel, er is een vitrinekast bijgeplaatst om de plastieken van onze helden een waardige behuizing te geven!

2 weeks ago

Nr. 12 is voorlopig de laatste hoedjesfantasie, luitjes. Blijf lachen.

2 weeks ago

Magie en occulte verschijnselen spoken door heel de Bommelsaga.
Tante Melisse treedt op in Het spook van Bommelstein.
Haar neef Joost heeft veel van haar geleerd, bijvoorbeeld kinderversjes met een ... See more

3 weeks ago

Nr. 11 komt u misschien bekend voor?

3 weeks ago

Nr. 10, wie droeg dat ook weer?

3 weeks ago

Nr. 9 is exotisch en komt uit een heerlijk verhaal waarin we o.a. leren dat Dickerdack in zijn vakantie liefst uit vissen gaat.

3 weeks ago

Ber Beris met zijn ‘dophoed’, klaar om te gaan ipsen, hoort bij het wonderlijke Kleine Volkje dat geïnspireerd lijkt op de Iers-Keltische mythologie. Niet zomaar kabouters dus.

4 weeks ago

Nummer 8 is te vinden in het Donkere Bomen Bos. Wie schuilt er onder dit schutseltje?

4 weeks ago

‘De grote onthaler’ uit 1977 hield bijna een half jaar de oplettende lezertjes in zijn greep. Merkwaardig verhaal vol religieuze toespelingen en... kritiek? Toonder was misschien bang dat zijn ... See more

4 weeks ago

Nr. 7 van de Hemeldonderwederse Hoedjes hoort wat mij betreft bij de fine fleur van de Bommelverhalen. Het verhaal, de taal en het tekenwerk... topwerk van tovenaar Toonder en zijn team.

« 1 of 6 »