Nieuws

13 hours ago

Het opruimen van de Bommelzolder vergt het uiterste van mijn krachten, dus als ik zo astrant mag wezen is het nu tijd voor een lichte versnapering.
Deze Slavidoff-corona smaakt werkelijk uitstekend, ... See more

1 day ago

In een ongunstig riekend steegje terzijde van het oude centrum van Rommeldam bevindt zich een uitspanning annex slijterij met de naam De Morsige Tap. Hier treffen we heer Bommel aan in uitgezakte ... See more

2 weeks ago

"Kijk, kijk," prevelde Dorknoper, terwijl een mooie glimlach zijn gelaat verhelderde. "Een kasteelpermissie! In vijfvoud nog wel!

Nu nog zien of de wettelijk vereiste pretvergunningen en ... See more

2 weeks ago

Ook de Rommeldamse middenstand heeft zo zijn bedenkingen bij de voorgenomen verhuizing, al is die nog niet aanstaande. De kleine zelfstandige heeft het toch al zo moeilijk. Gelukkig heeft de ... See more

2 weeks ago

Rommeldammer W. Waggel, bekend om zijn onverwoestbare optimisme en talent voor amusement, ziet zichzelf al helemaal genieten in Bommelwereld. Nog een paar jaartjes geduld, Wammes!

3 weeks ago

Het bericht in #Trouw blinkt helaas niet uit in volledigheid, helderheid en accuratesse.
Heet het themapark nu Rommeldam of Bommelwereld?
Olivier B. Bommel: deftig?
Is die jas 'geel geruit'? De ... See more

3 weeks ago

Weer is de Bommelzolder verblijd met een prachtig werkstuk van Willem van Ostaden: het verrukkelijke draagkoetsje van Markies de Canteclaer!

« 1 of 7 »